Xavier Verdaguer

El seu optimisme i la seva empenta em van seduir quan el vaig veure en una intervenció al programa Singulars de TV3. Vaig pensar que m’agradaria molt convidar-lo a prendre part d’aquest raconet de la nostra web que dediquem a les persones que planten cara i gestionen amb èxit la conjuntura actual i que ens expliqués la seva recepta d’èxit. M’hi vaig posar en contacte i al cap d’un minut vaig rebre resposta, agraït i cordial em va facilitar tota la informació de li vaig demanar.

A més d’una persona emprenedora, amb un currículum que fa tremolar i un brillant comunicador és eficaç i proper, i tot aquest seguit de coses fan del Xavier Verdaguer una persona que val molt la pena escoltar amb les orelles ben obertes.

Aquest enginyer informàtic i arquitecte tècnic viu a Silicon Valley on ha creat entre d’altres empreses, Innovalley, Inc, una marca de roba intel·ligent. A la feina, ho té clar, t’has de divertir, gaudir, apassionar-te i no tenir por del fracàs. Estem en una societat que penalitza en gran mesura el fracàs mentre que als EU s’entén aquest fet com a pas necessari en el camí cap a l’èxit, com un aprenentatge molt útil i del qual ningú se n’ha d’avergonyir. Del moment actual i de com veu la gent de casa quan vé a Barcelona ens anima a tenir molt present el potencial de la nostra cultura, ciutat i tradició i a deixar de banda actituds derrotistes que no ens porten enlloc.

El seu projecte Supertramps és la representació gràfica del seu tarannà, es basa en compartir, fer públics i notoris els moments de felicitat mitjançant fotos que immortalitzin aquests instants. T’animes a enviar el teu? Només has d’obrir els braços ben oberts i somriure!!

Pel que fa a la seva recepta màgica, més senzilla no pot ser. M’ha donat a triar entre la sopa de galets de Nadal de la seva àvia Carme o bé les Garotes de Cadaqués. Tirarem pel camí fàcil:

Es tracta d’un marisc que es menja cru i viu, es talla la peça per la meitat, se’n treu la sorra i es menja la part vermellosa, els molls. I llestos!

 

 

3 Comentarios

 • […] momentazo fue saludar personalmente a Xavier Verdaguer, nuestra Receta de Éxito, y poderle felicitar personalmente por sus proyectos […]

 • Xavier Verdaguer
  6 anys ago

  Queta! Moltes gràcies per aquest post! et dec un bon dinar amb garotes de cadaqués! 😉

  una abraçada i molta sort!

  xavi

  • Queta
   6 anys ago

   Moltes gràcies a tu Xavi! M’apunto això del dinar 🙂 Una abraçada!!

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php