Ventura Ponsa Roca

Dediquem aquest primer post de la secció Receptes d’Èxit a una persona que és referent a casa Nostra. És l’avi Ventura, qui va posar la llavó de la nostra empresa, qui ens ha guiat amb seny i bons consells, qui ens ha ajudat en tot moment oferint un punt de vista discret, sense estridències però sempre punyent i valuós.Va aterrar a Barcelona des d’un petit poble prop de Tremp, va treballar amb empenta, picardia i intel·ligència i es va convertir en un home de mercat. Encara ara hi ha moltes parades de llegums cuits en diferents mercats de la ciutat que porten el seu cognom. Després va fer el pas a la promoció, es va reinventar i va aprendre un ofici que va desenvolupar amb diligència i professionalitat. Per les seves mans han passat més de 500 clients satisfets i en els habitatges que va construir hi viuen moltes famílies.
Volem aprofitar aquest racó per agrair a l’avi Ventura tot el que ha fet per nosaltres.

Intentarem que tots els personatges que tenen presència en aquesta secció ens passin la seva recepta preferida però en aquest cas, estem parlant d’un senyor dels d’abans i la cuina no la trepitja (només domina a la perfecció la màquina de cafè nespresso, no permet que la toqui ningú més de casa). Així que us explico jo mateixa la recepta de la truita de patata segons la Teresa, la seva dóna i companya d’aventures des de fa 62 anys. És la millor cuinera que conec i ella me l’ha transmès a mi així que aquí va:

Ingredients:
2 o 3 patates blanques grans
1 ceba de figueres
4 o 5 ous ben frescos

En una paella ben plena d’oli afegim la ceba i les patates. Abaixem el foc i tapem la paella. Que es cogui ben a poc a poc. Quan comencen a ser rosses aboquem l’oli sobrer i afegim els ous que hem batut prèviament. Foc a mig gas i quan la tinguem a punt la tombem. Una altra tomba i llesta!

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php