Una passió, una professió

Saps aquella gent que té una passió i ho deixa tot per convertir-la en la seva professió? Nosaltres en coneixem moltes, d’aquestes persones. De fet, a la secció Receptes d’èxit us en presentem contínuament. Doncs el Jordi Bartoll és un d’aquests personatges que davant d’una situació laboral amb prespectives dubtoses va analitzar els pros i contres i va apostar totes les cartes per treballar d’allò que l’apassiona, les bicicletes antigues.

Quan hi vam contactar perquè ens posés a punt la nostra petita joia, una Bianchi Giada dels 80′ encara no tenia Reciclone en marxa, treballava des d’un petit garatge prestat. El seu blog ens va enamorar i la dedicació que posava i amb els ullets que es va mirar la nostra bici ens van acabar de decidir.

I encara més contents vam estar quan el Jordi ens va convidar al seu taller, finalment s’havia decidit a obrir-lo! Es tracta d’un espai molt bonic, fet amb gust i estil i allà ens esperava la nostra Bianchi, que semblava nova!

Aquí va la seva recepta de cuina de batalla, com ell diu, croquetes!

Ingredients

Pollastre (a l’ast, queda molt bo!)
150 g de farina
75 g de mantega
600 ml de llet
1 ceba petita
oli d’oliva
un pessic de sal

Per l’arrebossat:

Farina
Ou
Pa ratllat

Peleu i piqueu la ceba ben petita. Per fer les croquetes es pot aprofitar si ha sobrat una mica de pollastre, cal desossar-lo, esmicolar-lo al gust. En una cassola amb un rajolí d’oli fregim la ceba a foc suau i afegim la mantega quan ja està daurada. A continuació el pollastre. Un cop està tot remenadet, aboquem la farina i la llet freda o natural. Sobretot, no pareu de remenar. Corregim de sal. Continuem al foc 5 minuts més aconseguint una massa homogènia i que retirem i deixem refredar. Ara vé quan ens empastifem, fonem forma a les croquetes i les passem per la farina, l’ou i el pa ratllat. I per acabar, les fregim en oli abundant.

Bon profit!

 

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php