Una història amb final feliç

Doncs sí, d’aquelles que semblen tretes d’un conte meravellós i que aconsegueix donar sentit i valor a la nostra feina. Tenir la seguretat que has ajudat algú, sense reserves, i que aquesta persona ha confiat plenament en tu, ha escoltat amb atenció i ha entès el que li proposaves i que tot plegat ha acabat, com dic en el títol d’aquest post, amb final feliç.

La història comença amb tres germans que han heretat una propietat, els interessa vendre-la i com és habitual en un moment incert com l’actual estan desorientats. Fixen un preu fiant-se de les referències que hi ha als portals immobiliaris. Reben algunes visites i un cop l’interessat surt per la porta no en tornen a saber mai més res.

Després d’un temps alguns mals trángols ens posem en contacte amb ells. És una bona propietat, en una zona magnífica, en bon estat i amb molta llum. Això sí, té uns mobles antiquats que fan que el conjunt sembli més antic i que una parella jove no s’hi acabi de veure visquent.

De seguida ens entenem, parlem en la mateixa freqüència, la lògica del mercat, l’evolució dels preus, les propostes de millora del pis… No ens amaguem cap informació, confiem els uns en els altres, sense reserves.

Tot son facilitats, la resposta és ràpida i àgil, endavant, confiem en vosaltres! Doncs ara sí que no podem fallar.

Fixem el preu de venda, en 4 dies i gràcies a la col·laboració d’Espais 10, traiem 10 anys de sobre al pis. Fem 3 visites i a la 4arta tenim una parella d’interessats que després d’una mica d’estira i arronsa es decideix a fer el pas. Compren al contat, tenen un perfil molt interessant i son decidits, saben el que volen.

I com deiem, final feliç, pis venut en 15 dies.

Gràcies Alfons, de veritat, ha estat un autèntic plaer treballar amb tu.

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php