Una altra història amb final feliç

Fa uns dies us parlàvem d’un àtic al Putget. Un àtic lluminós, amb tres terrasses, completament exterior i amb unes vistes precioses sobre Barcelona. El pis tenia plaça de pk i traster, estava en bon estat i es trobava en un carrer sense trànsit. Com podia ser doncs que portés més d’un any en venda? El preu, potser pensareu. Doncs no, sortia una repercussió metre quadrat per sota del preu mig de la zona. Inexplicable, doncs!


Quan el vam començar a treballar en exclusiva vam fer un anàlisi i vam mirar de trobar resposta al fet que cap comprador hagués passat una sola oferta. I la resposta va ser clara, un dels punts forts de l’àtic, les terrasses, no estaven lluïnt el seu potencial real. Els propietaris les tenien en desús i es veien tristes i deixades, plenes de cordes d’estendre. “Hem de solucionar això ràpidament”, ens vam dir i ens vam posar en marxa. Una excursió a l’IKEA, una extensa investigació sobre plantes artificials d’exterior i xules (que no és cosa fàcil) i un set de mobles de jardí rescatat d’una altra acció de Flat MakeUp, van ser el desencadenant perquè el pis en vengués en dues setmanes. Vam treure l’esplendor a tres, ara sí, magnífiques terrasses, i vam aconseguir que els compradors que venien es veiessin prenent el solet amb un mojito fresquet a les mans.
A vegades la solució és sencilla però cal una visió professional que ens obri els ulls i ens mostri què volen els compradors. Nosaltres estem tot el dia parlant amb persones que volen comprar pis, ho fem amb confiança i aquesta informació, que posem a la teva disposició, és vital si vols vendre una casa. La nostra missió és estalviar-te temps, diners i moooolts maldecaps.

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php