Susi Sweet Dress, l’èxit en femení

La Susana Bas és la protagonista d’aquesta recepta d’èxit perquè organitza uns saraus impressionants. És d’aquestes persones amb una empenta i imaginació privilegiades, és actriu, és dobladora, apassionada de la moda i del vestuari i viatgera per definició. Un bon dia, en un d’aquests viages pel món va trobar uns vestits vintage i en va portar uns quants per les seves afortunades amigues. En adonar-se de l’èxit en va adquirir alguns més i la cosa es va anar escampant, aleshores va oranitzar el primer mercat i va sorgir la idea de convertir-ho en una experiència de compra divertida, entretinguda, amb activitats perquè els fills i els marits es puguin distreure i passar una bona estona mentre nosaltres ens emprovem i busquem entre les peces úniques que s’ofereixen.

D’això fa tres anys, i Susi Sweet Dress ha organitzat des d’aleshores 6 mercats a Barcelona i 3 més a Madrid. Si el primer va tenir lloc en un bar de la zona alta, el proper, que se celebrarà aquest cap de setmana es farà a la Casa Capell de Rambla del Prat i hi haurà més de 800 vestits per triar i remenar. La iniciativa s’ha fet tan gran i té tantes adeptes que marques com Moritz, Anna de Codorniu i Flora l’han mirada amb complicitat i li fan costat. Que xulo poder celebrar que has trobat un vestit preciós per 30€ amb un brindis, oi?

Ens agrada aquesta proposta perquè es tracta de repensar una acció, de crear una experiència diferent i divertida, un pla per fer amb amigues o família, trobar un tresor, sentir musiqueta, estar en un espai xulu de Barcelona, prendre una cervesa i passar una estona diferent. L’edició d’aquest cap de setmana comptarà a més amb la col·laboració de la il·lustradora Joana Santamans que durà a terme un mural en directe que es convertirà en un artístic fotocall on et podràs fer fotos amb el teu nou vestit. Hi haurà també concursos fotogràfics i taller de manualitats per nens i nenes… Divendres a la tarda i tot el dissabte tens una cita amb Susi Sweet Dress!!

I aquí seva recepta d’àxit, que de fet és més de la seva mare, qui per cert, juntament amb tota la família son estrets col·loboradors i còmplices d’aquests saraus que organitza la Susana:

Mandonguilles amb pèsols i ou dur

Ingredients:

750g de carn de porc picada

4 ous durs

2 cebes

1/4kg de pèsols

Alls tendres, un manat

4 tomàquets madurs ratllats

1l de caldo

2 patates mitjanes

Tallem les cebes i els alls ben petits i els sofregim fins que siguin daurats, hi afegim el tomàquet i que es vagi coent a mesura que hi anem afegint el caldo. En una altra cassola fregirem les mandonguilles prèviament enfarinades. Un cop a punt les incorporem juntament amb els pèsols i que agafin gustet.
Els ous durs els deixarem refredar, els partim i els fregirem amb un toc de farina i per acabar només ens queda afegir les dues patates talladetes a daus que haurem fregit a part.

I ja està a punt!!

 

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php