Storytelling per vendre

Avui t’expliquem com pot arribar a ser d’important aquesta paraula tan rara en la venda de casa teva! Que les històries ens ajuden a connectar i a clarificar el missatge no és cap novetat. Els contes popular, per exemple, tenen sempre implícit un concepte que s’anava transmeten generació rere generació. En publicitat el fet d’explicar històries s’utilitza sovint i aquesta tècnica es coneix amb el nom d’storytelling. D’aquesta forma aconseguim arribar d’una forma subtil al cor de la persona a qui volem influenciar. En cada cop més àmbits s’utilitza el fet de recòrrer a aquest recurs per llençar missatges que es volen comunicar, en política, per exemple. Obama tira d’històries personals quan vol movilitzar l’auditori que té al davant. No deixa de ser una forma de despullar-se una mica, de mostrar-se més humà i de fer-nos sentir que és igual que els qui l’estem escoltant. I si sentim que algú té coses en comú amb nosaltres, encara que ens parli des d’una tarima, empatitzem i les seves paraules ens arribaran més endins i és més fàcil que ens portin a l’acció.

En la venda de cases tenim experiències molt boniques en relació a les històries. Quan treballem un pis, el primer que fem és pensar la història que el fa ùnic. Moltes vegades es tracta de les persones que l’han omplert de vida perquè per nosaltres una casa no és mai una sèrie de metres quadrats distribuïts en diverses habitacions. Una casa és l’escenari on es representa la nostra vida més íntima. On ens mostrem tal com som, sense artificis, on creem l’espai a mida per construir la pel·lícula de la qual som protagonistes. Així que vendre una casa no és vendre quatre parets, vendre una casa vol dir desprendre’s d’un espai moooolt especial ple de somnis, de records, de converses i d’històries que t’han fet qui ets. Per això ens agrada trobar la història que fa únic cada pis, perquè si la trobem, la feina de vendre’l és molt més fàcil, només cal connectar amb la persona que hi encaixa.

Si Obama és president dels US, imagina’t què podrem aconseguir amb la venda del teu pis utilitzant aquest recurs! Les històries funcionen i si vols la teva, truca’ns => 932181900

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php