Sopars en positiu

El Pierre Roca, a qui aviat veureu per aquestes pàgines perquè li hem reservat un raconet de casa nostra perquè ens expliqui històries de la zona alta, ens ha convidat a participar a la seva fantàstica iniciativa “Sopars en positiu”. Ens hem sumat a l’organització i col·laborarem i donarem el nostre suport a aquest esdeveniment tan xulu. Us en faig cinc cèntims perquè no sé tenir la boca tancada, però us informaré amb més detall quan ja tinguem el tema més embastat.

Es tracta d’un sopar col·loqui en clau positiva on un convidat amb coses molt interessants a dir ens explicarà la seva experiència professional, sobre com ha desenvolupat un projecte creatiu, engrescador i imaginatiu en la situació actual. Estem tips de sentir queixes, la crisi vol dir repensar coses que no funcionen, vol dir oportunitat, vol dir canvi i això ens ho explicaran persones que tenen els ulls ben oberts i han sabut caçar al vol aquestes idees màgiques. Es tracta de generar un debat, d’encendre bombetes, de generar sinergies i de conèixer gent xula de diversos àmbits.

L’Alícia Nuñez, persona positiva i amb empenta, de Floral Cafè al carrer Mandri de Sant Gervasi aposta fermament per aquesta iniciativa i ens ofereix el seu fantàstic local, un lloc ideal per xerrar amb sense pressa de tot el que se’ns passi pel cap. En farem un cada mes i sempre serà el segon dimecres del mes, així que reserva’t el proper dia 14 de novembre, tens una cita : )

 

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php