Sopars en positiu is back!

Si ets una persona inquieta i positiva volem sopar amb tu!! Hem convidat a la Leti Rodríguez que ens donarà el seu punt de vista i pistes molt interessants sobre com treure partit a la xarxes socials, ja sigui en el teu negoci, activitat o com marca personal.

Lloc: Floral Cafè. C/ Mandri 25
Dia: Dimarts 18 de desembre
Hora: 21:30
Convidada: Leti Rodríguez, Social Media Manager de Moritz
Tema de la xerrada: Xarxes Socials i noves eines de comunicació
Preu menú: 27 €

Sopars en positiu, sorgeix del convenciment que aportar imputs positius i compartir iniciatives exitoses i imaginatives aconseguirà donar un tomb a l’actitud negativa amb què e ns bombardegen constantment i que no està fent més que agreujar la situació actual. Tips de sentir gent que es queixa, que s’espolsa les responsabilitats. Tenim ganes de sentir persones que han fet i fan coses xules, que han entès la situació actual com un cúmul d’oportunitats i han sabut trobar, a base d’idees i de molta feina, noves opcions i excel.lents oportunitats.

Al voltant d’una taula, en un entorn assossegat i agradable com és el Floral Cafè, un sopar col•loqui amb un convidat interessant. Establim el diàleg prenent com a punt de partida la seva actitud positiva en l’àmbit professional. Intercanviem experiències, idees i punts de vista. Propiciem contactes, sinergies, apunts en un bloc de notes… Tot plegat degustant un bon sopar, amb un menú creat per l’ocasió, en un espai bonic i dissenyat per fer-te sentir a gust.

La freqüència d’aquesta trobada periòdica serà mensual, el segon dimecres de cada mes. Motius d’agenda de la convidada ens han obligat a adaptar aquesta data, però es que valia la pena!

La convidada del proper dimarts és la Leti Rodríguez, directora de Social Media de Moritz. La seva tasca ha consistit a dissenyar l’estratègia de la companyia en la seva consolidació on line. És especialista en xarxes socials i serà un privilegi escoltar les seves impressions sobre les noves eines de comunicació a l’abast de les empreses i com les campanyes basades en la imaginació poden competir amb les que tenen uns pressupostos de publicitat immensament més grans. D’això, a Moritz, en són els reis!

Organitzen:
Keli (Queta Xampeny 646 240 424) Pierre Roca Comunicació 653 555 357 i sobretot Floral Cafè!

No t’ho perdràs, oi que no?

Reserva ja la teva plaça, tens temps fins diumenge 16 de desembre a: pierreroca@yahoo.es

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php