Qüestió de confiança

La nostra ambició principal és treballar amb amics. O convertir els clients en amics al final del camí que fem junts donats de la mà en tot el tragecte de la venda o de la cerca de la llar. Aquest caminar plegats ha de ser un passeig agradable, ens agradaria que en arribar a la meta i mirar enrere penséssim que ha estat un procés tranquil, sense sotracs. Segurament hi haurà moments incerts, de nervis, però en general treballem perquè el regust final quedi dolç. Estem contents d’estar-ho aconseguint, rebem tot sovint mostres positives de persones que ens animen i encoratgen a continuar treballant en la línia actual.

El pis que et presento avui és un d’aquests exemples. És una peça especial per nosaltres perquè apreciem molt els seus propietaris. Son una família estupenda i això es nota en la llar que han construït. Espais confortables, per fer-hi vida en comú, per compartir les històries que cadascú ha protagonitzat durant el dia. Espais lluminosos i cuidats, parets que exliquen històries de records de tota mena. Una vida endreçada en armaris empotrats, organitzada, amb cada cosa al seu lloc i amb detalls acollidors en cada racó, que si un ram d’eucoaliptus aquí, que si un mocador estudiadament arrugat sobre una taleta… Però també salvaguardant la intimitat dels uns i els altres, entenent ben bé que cadascú necessita el seu espai propi on desenvolupar-se.

El pis és a la confluència del carrer Marc Aureli amb Copèrnic, a tocar del Parc de Monterols, del Centre Cívic Casa Sagnier, del qual parlàvem en l’anterior post, de les parades de Ferrocarrils de Pàdua i Muntaner i de quantitat de línies d’autobusos. La zona té també una interessant oferta escolar i de salut, amb el CAP a la vora. I pel que fa als comerços, el Mercat Galvany no queda lluny, hi ha una àmplia oferta de supermercats de les cadenes més importants i també una sòlida xarxa de comerç de barri.

La finca, que té 30 anys està perfectament conservada, recentment s’ha fet la façana i molts d’altres elements comuns. És d’aquestes que fa bona cara! Té una petita zona comú i tot plegat es veu molt polit.

El pis té 110 m2, 4 habitacions, sala menjador independent, cuina office amb safareig i possibilitat de plaça d’aparcament per cotxe gran al soterrani.

 • Habitatge de 110 m2
 • 4 habitacions
 • 1 Bany + 1 Aseo amb plat de dutxa
 • Preu 350.000€

 

3 Comentarios

 • Muel
  5 anys ago

  Si poguéssim veure’n les fotos ja seria massa!

  • Queta
   5 anys ago

   Tota la raó! Ja tens els link directe! Moltes gràcies per les observacions 🙂

   • Muel
    5 anys ago

    Gràcies a vosaltres per tenir sempre en cartera pisos tan xulos com aquest, i per presentar-los i explicar-los amb tant de carinyo!

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php