Turó Park

1.160.000€
Vendido

Descripción

Enhorabona si estàs buscant un pis al Turó Park, perquè tu saps tan bé com jo que no tots els carrers de la zona son igual i aquest que avui et presentem està situat en un dels millors, a Johann Sebastian Bach, tranquil·la i majestuosa. Felicitats perquè es tracta d'un quart pis i tu ja t'has afartat de veure primers i entresols. Els seus més de dos-cents metres de superfície estan distribuïts en zona de dia i de nit, d'aquesta forma tenim més comoditat, la seva espaiosa sala-menjador, amb accés a la terrassa de 20 m2 aporta sensació d'amplitud i de llum. I la zona d'habitacions, més tranquil·la i silenciosa impossible, respira a un gran pati d'illa lluminós i cuidat. La cuina, tot i tenir ja alguns anys està impecable i l'estat general del pis és molt cuidat. Disposa a més d'una plaça d'aparcament molt gran on caben fins a 3 cotxes i un traster.
Ja t'imagino llegint el diari en aquesta terrassa, passejant pel parc els caps de setmana i vivint una vida bonica en aquesta casa que ho té tot per fer-te feliç a tu i als teus. T'aviso, si el visites, t'agradarà...

Características adicionales

CERTIFICADO DE EFICIENCIA ENERGÉTICA

E 114 KW h/m2 D 23 Kg CO2/m2 Certificado LK0H4FPKD

Ubicación

Carrer de Johann Sebastian Bach, Barcelona, España

Agente

Queta Xampeny

932 181 900

Periodista de formación, comercial de vocación y parlanchina por pasión. Aplica sus conocimientos del ámbitos de la comunicación a la profesión inmobiliaria y como resultado, clientes que se convierten en amigos!

Contactar

Tu mensaje ha sido enviado.
css.php