Tu sueño más cerca

280.000€
Vendido

Descripción

Hi ha somnis que sembles inaccessibles, somnis que ens dóna la sensació que mai podrem aconseguir. Molts compradors ens demanen viure en una caseta, en una zona tranquil·la i assolellada però que no estigui allunyada de comunicacions, ni d’escoles, ni de comerços. Els sembla un somni llunyà perquè no disposen d’un pressupost il·limitat. Doncs bé, avui estem aquí per realitzar el primer pas d’aquest somni, ja que t’oferim aquesta bonica planta baixa situada en una petita i encantadora finca amb molt pocs veïns. La casa té una sala amb cuina oberta per tal que puguis rebre els teus convidats i els cuinis les teves especialitats sense predre detall de les converses en marxa o perque li vagis fent un cop d’ull al teu petit mentre juga i tu remates el sopar. O fins i tot pots treballar des de casa perquè per les seves dimensions permet perfectament instal·lar-t’hi a més una taula còmoda pel teu ordinador. El soroll no et molestarà i la llum t’entra en quantitat pels grans finestrals. La zona d’habitacions, dóna a un pati interior molt tranquil on només se sent soroll d’ocellets com a música de fons.
Aquesta joia està ubicada al carrer Ticià, un dels més bonics de la zona, gairebé amagada entre els grans plataners, i amb poquíssim trànsit. Un carrer que recorda a la rambla de qualsevol poble petit. I tot això ho tens a just pocs metres de la parada de metro, d’autobusos, de ferrocarrils, de diverses escoles i guarderies, parcs i també de tot tipus de comerç de barri. Tens el CAP, la Quirón a dues passes i l’accés a la ronda de dalt encara més a prop. I sí, botiguetes on et reben amb un “bon dia” i un somriure, vida de barri, ja saps.
Potser de moment no et pots permetre una casa sencera per tu, però aquí tens una bonica proposta per donar el primer par per aconseguir aquest somni.
propuesta de dar el primer paso para este sueño.

CERTIFICADO DE EFICIENCIA ENERGÉTICA

F 221

Ubicación

Carrer de Ticià, 6, Barcelona, España

Agente

Queta Xampeny

932 181 900

Periodista de formación, comercial de vocación y parlanchina por pasión. Aplica sus conocimientos del ámbitos de la comunicación a la profesión inmobiliaria y como resultado, clientes que se convierten en amigos!

Contactar

Tu mensaje ha sido enviado.
css.php