Terrasses lovers

Ara que trobem tan a faltar la caloreta, el sol i el bon temps us presentem un àtic que traspua bon rotllo i estiuet per tots els racons. Només d’entrar-hi ja t’hi pots imaginar fent un aperitiu, regant unes patates fregides amb salsa espinaler i assaborint unes olivetes, ben fresques de la nevera. Només d’entrar-hi penses que al primer bri de sol a tu ja no et caldria sortir de casa, perquè te’n vols anar de cap de setmana si tens el cap de setmana a casa? I també només d’entrar-hi sents música, no en va ha estat el cau d’un Dj molts anys, em puc imaginar com deuen haver acabar algunes nits d’estiu en aquesta terrassa amb totes les llumetes de Barcelona als teus peus i la lleugera fresquesta que corre sempre als barris alts de la ciutat.

Què m’encanta d’aquest pis? que té llum tooot el dia, que té unes vistes xulíssimes i que puc jugar a fer-me’l a mida, ara com ara és un sol espai diàfan i lluminós amb un troç de terrassa de 80m2 que l’abraça. Cada peça té de cara aquesta espectacular sortida de forma que si volem que sigui un tradicional pis de tres habitacions i dos banys el podem tenir. Que no, que volem dues peces, fàcil. Que ens agrada la cuina independent, resolt. Que la volem integrada al menjador i la sala, doncs fet. Si el que vols és llum, obertures, gaudir de l’espai obert, posant una mica d’imaginació aquest espai és genial.

Ah! i parlem del barri, tens el parc del Putget a tocar, comerços de tota mena, Gràcia a un pas, la biblioteca de Lesseps a poques passes, dues parades de Metro ben aprop i tota mena de serveis de barri.

Si, ja, i ara penses que això tu no t’ho pots permetre, no? Que és massa fantàstic, oi? DONCS MIRA:

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php