Marta Bergadà

Aix, la Marta, què se’n pot dir de la Marta? Doncs la Marta és la persona més decidida que conec, té empenta, optimisme, una energia que arrossega tot el que se creua en el seu camí i unes mans ben obertes per ajudar a tothom qui s’hi adreça. La Marta, i això ho dic per experiència pròpia, és una persona que sense conèixe’t de res t’escolta durant un hora, et dóna una mà de bons consells i a més confia amb els ulls tancats en tu com si fossis de la família. És d’aquella gent que fa que treguis el millor de tu mateix. Amb el Joan fan un tàndem espectacular i imparable.

Quality Houses és la seva empresa, una de les agències més punteres de Catalunya (sino la més!!). Ajuden més de 200 famílies cada any a vendre el seu pis o a comprar el que busquen. Ara a més, està desenvolupant un negoci en xarxa i donant oportunitats laborals a gairebé 200 persones que s’han convertit en petits, però molt moguts, empresaris. No para mai quieta, ara a Santander, ara a Benidorm i tot i que mai troba un moment per fer-nos una visita, tan se val, amb la Marta saps que en qualsevol moment que li truquis en respon amb un somriure!

Aquesta és la seva recepta d’èxit, com a bona lleidetana que és el seu plat preferit són els cargols a la llauna.

Cargols (únicament serveixen els de la varietat Boves)
Oli d’oliva verge extra
Un cap d’alls
Julivert
Salsa All i oli
Sal i pebre
Salsa vinagreta: vinagre de vi, oli, 2 alls, julivert, pebrot verd picat

Els cargols sempre han d’estar en dejuni, com a mínim una setmana. Es renten els cargols, únicament amb aigua, i amb la finalitat de netejar-los una mica de la terra i altres impureses de la closca. Es cobreix amb sal grossa el fons de la llauna, es disposen a sobre els cargols amb la part carnosa cap dalt i es salen. Es fiquen a foc fort (preferiblement de llenya). Per cuinar-los a casa, queden millor al forn a temperatura forta utilitzant el grill i el forn simultàniament. Als 5 minuts es treuen i es ruixen amb una picada d’oli, all i julivert. S’introdueixen de nou al forn. Sabrem que estan al punt quan la part carnosa tingui un color daurat. Per la salsa vinagreta: es piquen el pebrot, el julivert i l’all, barrejant-ho bé amb el vinagre i el oli d’oliva verge extra. Es serveix en un salsera i llestos! Bon profit!

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php