La Cloe, dit i fet!

Vaig conèixer a la Cloe a la porta d’un pis que havíem venut aquell mateix matí. És una persona decidida i no s’ho va pensar dues vegades, quan va veure moviment al pis, va pujar i va picar a la porta. La cara de decepció quan li vaig explicar que l’havíem reservat feia poques hora va ser un poema que ni la promesa de trobar un pis encara més bonic per ella va aconseguir esborrar. No tenia a mà cap targeta meva i vaig anotar el seu telèfon en un tiquet del Leroy Merlin que vaig rescatar del fons del meu billeter. Eren uns dies de bojos, teniem com 30 trucades al dia interessant-se per dos pisos molt bonics que teniem en cartera i a mi em quedava aquella extranya sensació d’estar oblidant alguna cosa… El departament de comptabilitat va arxivar degudament el tiquet del Leroy Merlin al cubell de reciclar paper de forma immediata (a Keli odiem el paper i som neuròtics de les taules endreçades i netes de papers) i quan vaig caure en quin era el meu oblit vaig haver de remenar d’entre la brossa fins que no vaig recuperar el paperet arrugat.

La Cloe em va explicar exàctament quins eren els requisitis que havia de tenir el seu pis, la zona, els metres, les característiques… Vam descartar plegades un parell de propietats que només amb les fotos vam veure que no s’adequaven al pis dels seus somnis. Continuarem buscant, Cloe! I de cop, rebo un mail seu avisant-me que hi ha un pis que li agrada, forma part de la borsa de pisos que compartim amb Up Barcelona, té bona pinta i decidim que val la pena visitar-lo. Quedem aviadet, un divendres i a mesura que anem obrint portes, apujant persianes l’espai ens va seduint. Les vistes, l’amplitud dels espais, tot encaixa amb el que la Cloe i la seva família busquen. En un parell de trucades fa venir al Christopher, el seu marit, i a la seva fantàstica mare i tots dos hi donen el vist-i-plau. Al cap d’un mes som al notari signant el pis, ara hi fa obres i ben aviat ja estarà visquent a la seva nova casa. La Cloe és així, dit i fet, i això és una qualitat que admiro profundament, les persones així son les que mouen el món i fan grans coses a la vida!

Si estàs decidit a comprar un pis i no vols perdre temps, explica’ns com ha de ser i així que nosaltres o alguna de les més de 20 agències d’Up Barcelona en tinguem un que reuneixi els teus requisits t’avisem. Així de fàcil!

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php