Jornada de portes obertes, en què consisteix?

Dissabte passat vam organitzar una jornada de portes obertes d’un pis molt interessant situat a República Argentina 268, a Sant Gervasi. No és una acció comercial massa habitual en el mercat català però en canvi es fa molt sovint als Estats Units i en d’altres països.


Consisteix en establir un focus d’atenció sobre un immoble xulu, ja sigui per preu, per característiques, per zona… En aquest cas vam avisar tots els nostres clients que estan buscant un pis a la zona alta de Barcelona a través d’una invitació que vam enviar per mail. També vam imprimir un fulletó informatiu amb les característiques generals del pis i el vam distribuir entre els veïns tot convidant-los a veure’l en un horari molt ampli. Els comerços també són un element de complicitat important. Vam preparar cafè i galetes i vam realitzar una adequació per tal que el pis lluïs tot el seu potencial.
Havíem realitzat en d’altres ocasions accions similars sobretot en promocions d’obra nova però mai en un immoble d’un particular. Els resultats han superat de llarg les expectatives. Vam realitzar 20 visites a famílies interessades i 3 segones visites. Vam rebre 3 ofertes formals que resten sobre la taula i una que ha acabat en acord entre el comprador i el venedor. Així que aquest conte té un final feliç :o)
Les conclusions ens animen a endegar accions com aquestes per aconseguir despertar l’interès dels compradors, que moltes vegades viuen ben a prop nostre. Aconseguir sorprendre i seduir al nostre client ens aporta visibilitat i ens genera moltes més oportunitats.
Si t’interessa que organitzem una jornada de portes obertes per vendre el teu pis demana’ns informació, en el cas d’aquest pis, ha estat definitiu per la seva venda.

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php