Històries amb final feliç

La setmana passada vam viure una d’aquelles històries amb final feliç que tant ens agraden. El Francisco i la Rosario ens van encarregar que els ajudéssim a vendre el pis dels seus pares. Un pis d’uns 50m2, que calia reformar i amb una terrassa de 40m2 amb vistes a tot Barcelona. El projecte ens feia molta il·lusió perquè el pis estava situat al costat de casa així que havíem de buscar el nostre futur veí.

Només veure l’espai no vam dubtar que demanava a crits un maquillatge així que després d’una setmana intensa de Flat MakeUp, vam treure a la llum las seva millor versió. Ara ja no era un pis trist, fosc i vell sinó un espai ple de llum i que prometia una vida emocionant! El text de l’anunci es centrava en els punts forts del pis, el vam batejar com el #terrazonflat. i posava en valor les seves debilitats. Per exemple, un espai que no sigui cèntric pot ser una incomoditat per alguns compradors, però el que hem de trobar son aquells clients que ho valoren com a fet positiu, gaudir de la tranquil·litat de viure en un lloc apartat sense renunciar a viure a 10 minuts del centre de Barcelona. Per trobar al millor comprador d’una casa s’ha de buscar entre aquells que per sobre del preu, busquen intangibles que pot oferir casa teva, així aconseguirem que percebin que el valor del preu és més alt que el seu preu i estaran satisfets amb la compra.

La nova imatge del pis, el reportatge fotogràfic professional i un text basat en les emocions de viure en un espai únic de Barcelona, van fer efecte i de seguida vam començar a rebre interessats a convertir-se en el nostre nou veí. Les parelles els trobaven una mica just, els inversos una mica massa aïllat, els que tenien fills els faltava una habitació… Nosaltres continuàvem encaparrats en que era un pis únic per algú a qui agradés fer esport, perquè es trobava a sota la carretera de les Aigües o bé per algú de fora de Barcelona que valorés el privilegi que suposa tenir una súper terrassa, les vistes i el sol per sobre d’altres aspectes.

I de sobte va arribar el Francesco, coneixia la zona i li encantava. El seu perfil era just el que ens havíem imaginat, el nostre nou veí havia de ser ell. Buscava terrassa, un espai tranquil, les vistes i els sol li encantaven i la seva família era ideal per aquest espai. I sí, l’amor va sorgir i la resta va ser bufar i fer ampolles. Així que ens quedem amb l’alegria d’haver ajudat al Francisco i la Rosario a trobar el millor comprador i amb la benvinguda del Francesco al barri, un nou veí encantador i bon cuiner i un nou de la Keli Family.

Ens encantaria que fossis un dels protagonistes d’una de les nostres històries amb final feliç. Son contes petits, cuinats amb amor i cura de tots els detalls, estan plens de moments emocionants i bonics perquè vendre una casa no cal que sigui un martiri si ho fas al costat de la immobiliària que mola 😉

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php