Estem treballant per liar-ne una de bona!

Potser és aviat per dir-ho en veu alta perquè encara falta molta feina per fer però, que carai, estem contents d’explicar-te una notícia que per nosaltres és molt important.

Estem organitzant una associació amb les immobiliàries de la zona alta per posar en comú totes les propietats que treballem en exclusiva.

En què et beneficiarà això si ets propietari? tindràs una força de venda molt gran treballant en la comercialització del teu immoble. Tots els clients de moltes agències hi tindran accés amb la qual cosa tindràs molta més visibilitat. Però amb un interlocutor únic, la qual cosa farà que el servei i el tracte personal el triïs tu.

I si estàs buscant pis a Barcelona? doncs també et serà de gran utilitat perquè tindrem una cartera de pisos treballats, amb preu negociat, amb tota la documentació a punt i evitaràs els mals de caps d’haver de contactar amb particulars, agències, comercials… tu ens podràs explicar com és el pis que busques i deixar en les nostres mans tota la resta! que guai, no?!

Ja tenim força empreses engrescades amb el projecte, es tracta d’una forma de treballar que garanteix la qualitat del servei tant a venedors com a compradors i estem molt contents de formar-hi part.

Aviat en tindràs més notícies!

Un Comentario

  • Silvia Bertran
    1 any ago

    Estaría interesada en recibir información y plantearme la posibilidad de unirme

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php