Ens agrada que els plans surtin bé

La Mercè i l’Eva volien vendre el seu pis per comprar-ne un de nou, més gran i amb una terrasseta xula. N’havien vist un de ben bonic però abans de res calia vendre el seu. Quan el vam visitar ens en vam enamorar a l’instant, l’escala de veïns estava plena de plantes, el pis era lluminós, tranquil i bonic i tenia una galeria lluminosa, tranquil·la i bonica. De seguida el vam batejar com El pis de conte perquè a més de tenir els prestatges plens de contes de tots colors, es tractava d’un espai que convidava a somiar.

Després d’analitzar quin seria el millor comprador, la persona que més el valoraria i sabria apreciar els elements que el feien únic, vam preparar bé el pis per mostrar tot el potencial. El reportatge fotogràfic professional i una bona història que explicava com n’era d’especial aquella peça, van concloure la fase de cocció i ja teniem el plat a punt per portar a taula. Efectivament, començava la venda!

El primer dia va ser una bogeria, les trucades i les visites s’amuntegaven. Tothom volia ser l’afortunat que es fes amb El pis de conte. Havíem aconseguit el nostre objectiu, generar urgència i interès per part dels compradors. Tot i així, després de moltes visites i de molts interessats la cosa no acabava de tancar-se fins que va arribar el Jon. El Jon va captar aquella oloreta de llar que fa que quan entres en un espai sàpigues del cert que és on tu vols plantar les teves arrels. La resta només va ser arribar a un acord, un acord que no era fàcil perquè els interesos tiben en direccions oposades, però està clar que quan hi ha hagut “flechazo” és més possible que al final el conte tingui un final feliç.

Ens agrada que els plans surtin bé!

Així què, vols treballar amb la immobiliària que mola?

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php