En equip som més forts

Un cop s’acaba la lliga de fútbol és hora de fer balanç de la temporada. Ahir vaig sentir un comentari en una tertulia que em va fer pensar en el sector immobiliari i en la col·laboració entre professionals, agents que comparteixen cartera de propietats i compradors per donar un millor servei al seu client. El tertulià comentava que el FC Barcelona havia jugat la temporada con un grup de grans noms i en canvi, l’Atlètic de Madrid ho havia fet com un autèntic equip.
Up Barcelona, l’associació d’agents de la zona alta de Barcelona, de la qual som impulsors, funciona com un equip, cadascú té clara la seva missió, hi ha agències que treballen amb extrangers, d’altres que son una referència al barri, d’altres que treballen només pisos especials, o alt standing… I junts som una pinya al teu servei!
Això sí, treballem en condicions de qualitat perquè tu et mereixes el millor tracte, un compromís complet i per això també necessitem que tu et comprometis amb nosaltres. És per això que només treballem amb la fòrmula d’exclusiva compartida o multiexclusiva.
Què, t’apuntes a jugar?

6 Comentarios

 • Francesc
  4 anys ago

  Hola Keli’s,
  Tinc la sensació, pel que veig en la foto dels 4 😉 que el Ventura ha anat una mica massa al gimnàs i ha pres massa el sol, no??
  Sou uns cracks!!

  • Ventura
   4 anys ago

   JUAS JUAS JUAS!! Tu si que ets un crack!! Moltes gràcies per les teves paraules!!!!

 • Pere Turro
  4 anys ago

  Felcitats companys aportacions com aquestes son les que ens faran mes gran. Gracies i. Salut.

  • Ventura
   4 anys ago

   Moltes gràcies Company! Seguim UP!! 🙂

 • Laura
  4 anys ago

  Clar i català! Poques paraules i ben dites! Fantàstic nois! Es un goig treballar en aquest equip!!

  • Ventura
   4 anys ago

   Moltes gràcies! La veritat que és un equip molt guai!

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php