El registre de la propietat

Quan tenim molt avançada la compra d’un habitatge, a vegades per la pròpia embranzida ens deixem endur i deixem de fer passos indispensables per estalviar sorpreses i ensurts de darrera hora.

Un d’aquest és sol·licitar la copia simple, que és simplement la reproducció d’una part de l’escriptura amb caràcter exclusivament informatiu i que el notari autoritza a reproduir. Ve a ser com l’història del pis i hi consta la seva descripció, si esta lliure de càrregues i si té alguna servitud o alguna altra obligació.

Antigament s’havia d’anar al registre de la propietat i passar-hi gairabé el matí sencer. Calia, en primer lloc, buscar el registre on pertanyia la finca i a continuació fer cues interminables i emplenar els fulls corresponents.

Avui, gràcies a les noves tecnologies, podeu sol.licitar la nota simple en un sol clic. Aquí tens el link on pagant 9,02 més IVA te l’envien gairabé a l’instant a la vostra bústia de correu electrònic. Ves amb compte que la tecnologia també te els seus inconvenients, si poses a google “registre de la propietat”  la primera adreça que apareix, sembla oficial i en canvi és una empresa privada que us cobrarà el doble.

Si a la nota simple hi apareixen conceptes que no enteneu no dubteu en adreçar-vos algú de confiança!

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php