Sopars en positiu!

Aplaçat el sopar per motius de força major!! nova convocatòria, 12 de desembre!! Perdoneu les molèsties, se’ns ha accidentat la convidada…

 

Us en vam parlar fa uns dies i ara ja tenim tota la informació. La darrera iniciativa de la KELI Family són els Sopars en positiu. Ens hem afegit al nucli dur de l’organització perquè ens sembla una idea genial, un sopar col·loqui en clau positiva liderat per un convidat súper interessant (en aquesta ocasió la directora de xarxes socials de Moritz!). Si t’agrada xerrar de coses xules, menjar bé i estar obert a aprendre i conèixer gent engrescadora, reserva’ns el segon dimecres de cada mes perquè volem sopar amb tu!

Aquí tens tota la informació de l’acte:

Lloc: Floral Cafè. C/ Mandri 25, Sant Gervasi

Dia: Dimarts 13 de novembre

Hora: 21:30

Convidada: Leti Rodríguez, Social Media Manager de Moritz

Tema de la xerrada: Xarxes Socials i noves eines de comunicació

Preu menú: 27 €

La iniciativa sorgeix del convenciment que aportar imputs positius i compartir iniciatives exitoses i imaginatives aconseguirà donar un tomb a l’actitud negativa amb què ens bombardegen constantment i que no està fent més que agreujar la situació actual.

Estem tips de sentir gent que es queixa, que s’espolsa les responsabilitats i tenim ganes de sentir persones que han fet coses xules, que han entès la situació actual com un cúmul d’oportunitats i han sabut endevinar, obrint bé els ulls, on s’hi amagava una petita mina d’or.

Consisteix a generar al voltant d’una taula, en un entorn sorprenent i agradable com és el Floral Cafè, un sopar col·loqui amb un convidat interessant. Establir un diàleg prenent com a punt de partida la seva actitud positiva en l’àmbit professional. Es tracta que intercanviant experiències, idees i punts de vista s’encenguin bombetes, es generin contactes, sinergies, apunts en un bloc de notes… I tot això, mentre degustem un bon sopar, amb un menú a mida per l’ocasió, en un espai bonic i dissenyat per fer-te sentir a gust.

La freqüència d’aquesta trobada periòdica serà mensual, el segon dimecres de cada mes. La vaga general convocada pel dia 14 ens ha fet variar de forma accidental la data d’aquest mes de novembre.

La convidada del proper dimarts és la Leti Rodríguez, directora de Social Media de Moritz. La seva tasca ha consistit a dissenyar l’estratègia de la companyia en la seva consolidació on line, és especialista en xarxes socials i serà un privilegi escoltar les seves impressions sobre les noves eines de comunicació a l’abast de les empreses i com les campanyes basades en la imaginació poden competir amb les que tenen uns pressupostos de publicitat immensament més grans. D’això, a Moritz, en són els reis!

Organitzen:

Pierre Roca Comunicació (653 555 357), Keli (Queta Xampeny 646 240 424) i sobretot Floral Cafè!

No t’ho perdràs, oi que no?

Reserva ja la teva plaça, tens temps fins dissabte 10 de novembre a: pierreroca@yahoo.es

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php