Del “banco malo” a un lloc de sandvitx excel·lent : )

Pensava escriure un post sobre actius bancaris tòxics i el futur “banco malo” i les seves repercucions sobre el mercat immobiliari. A mesura que anava fent cerca sobre el tema m’he adonat que m’estava posant de més i més mal humor i no tenia ganes que a tu, que tan amablement visites la nostra web, et passés el mateix. Així que m’he posat a pensar en coses molt més xules i sobre les quals és molt més agradable tant llegir, com escriure i ràpidament m’ha vingut al cap el darrer descobriment que hem fet al barri, a Sant Gervasi, el Sandwichez.

Tot i haver-hi passat infinitat de vegades per davant, no havia entrat mai al Sandwichez, a Via Augusta a tocar de Plaça Molina. No sóc de menús, la meva complexió tirant a “huesitos” no fa justícia a la meva capacitat per endrapar però això d’haver de prendre primer, segon i postre i pretendre a la tarda rendir a un ritme superior al d’una ameba em sembla una utopia.

Al Sandwichez tenen una gran varietat d’entrepans, lleugers, saborosos i imaginatius perfectes per fer un mos al migdia. El personal és atent i amable i el local, senzill, acollidor i lluminós. Et recomano també les amanides, vaig prendre la de cuscus amb vinagreta de menta i era fresca i molt bona i pel que fa als entrepans, el New Yorker, de pastrami, et transporta a una d’aquelles sèries de joves cosmopolites que a tots ens hagués agradat protagonitzar en algun moment secret de la nostra vida.

I darrere d’aquest espai tan xulu s’hi amaga una recepta d’èxit, resulta que el fundandor de Sandwichez, el David Sanchez, és un emprenedor amb les idees molt clares que aposta per un negoci local amb vocació d’esdevenir un referent al barri oferint un producte honest i tractant amb “carinyu” els seus clients. En aquest article de La Vanguardia pots esbrinar més coses sobre aquest negoci.

 

3 Comentarios

 • Xavier
  5 anys ago

  Salutacions des de SandwiChez!!
  Moltes gràcies pe vostre escrit!!!
  Paraules tan ambles ens animen a treballar amb empenta!!

  • Ventura
   5 anys ago

   Moooooltes gràcies a vosaltres per fer un lloc tant agradable!

 • Pierre Roca
  5 anys ago

  Conec el lloc! D’entrada té molt bona pinta, amb un elegant gris antracita a l’estructura de fusta dels vidres de la façana i de la porta. Detalls divertits com les cadires metal.liques, velles, de colorins i mig robellades. M’hi va convidar no fa gaire un ex-president de la Gene que viu a prop. Vaig tirar de cerveseta, però el proper cop demanaré un sandwitch. Suposo que el -o la- titular de l’establiment és francès. Ho dic pel “chez”, encara que també pot ser, sense anar tan lluny, que es digui Sánchez. Sánchez, un sandwitch de la casa!!!

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php