certificat eficència

Certificat eficiència energètica

El Certificat d’eficiència energètica és tracta d’un document que avalua el comportament respecte al consum d’energia d’un habitatge. Es tracta d’una informació que tot propietari que vulgui vendre o llogar un immoble ha de facilitar als interessats de forma explícita així que un cop decideixes que vols vendre la teva casa l’has de tramitar sense prerdre ni un minut. Aquest certificat recull l’eficiència pel que fa al consum d’energia de la casa i es poden obtenir qualificacions entre G (menys eficient) i A (més eficient). El format és molt gràfic i fàcil d’interpretar, segueix a més d’aquest codi alfabètic, també un codi de colors mitjançat en qual, verd equival a màxima sostenibilitat i vermell mínima eficiència.

Aquesta exigència neix amb l’objectiu de promoure inversions per millorar la certificació energètica de les llars i propiciar-ne l’estalvi.

Certificat Energètic

Qui tramita la certificació energètica?

Tant la pot tramitar un tècnic en arquitectura, arquitectura tècnica o un enginyer. Per fer-ho a més de demanr-te documentació que acrediti la titularitat de l’immoble també farà una visita a la casa per dur a terme l’avaluació sobre consum energètic. Per tal de dur a terme la contractació d’aquest servei per obtenir el certificat d’eficiència energètica hem posat a la teva disposició la nostra boutique per propietaris, on a més del certificat podràs adquirir diversos articles més que et facilitaran una bona venda del teu pis.

Eficència energetica

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php