Balanç d’un any meravellós :)

S’acaba un any preciós i per nosaltres, la Keli Family, ho ha estat perquè t’hem tingut al nostre costat. Ha sigut un any ple d’experiències i tota experiència és positiva. Hem conegut un munt de persones que com tu, fan de la nostra feina, la millor del món. I és que tenim la sort infinita de tenir els millors clients del món, clients que es converteixen en amics, amb qui compartim moments tan importants com la cerca de la seva nova casa o la venda de la que ja no els encaixa.
Acompanyar una persona en aquest viatge és apassionant perquè no deixa de ser un moment ple de somnis, records, il·lusions, memòries, un moment molt intens al cap i a la fi… I per això ens sentim súper privilegiats, perquè convertir un procés que a vegades és feixuc i pesat en una experiència memorable és el nostre objectiu i veure com, operació rere operació, aconseguim crear aquest vincle i assolir aquesta meta és màgic.
Per Nadal tendim a fer aquest exercici de balanç, de valorar les coses importants. Més enllà de la bogeria que resulten les festes, és bonic trobar moments per agrair la sort que tenim. I nosaltres, aquest any tenim infinits motius per donar les gràcies. Ha estat un any d’operacions boniques, de gaudir i divertir-nos amb cada encàrrec, de conèixer amics i clients nous i fins i tot hem rebut un reconeixement al immobiliària més creativa d’Espanya. Hem venut un pis en 30 dies, hem fet Sopars en positiu, hem organitzat la primera Scoopy Brava Tour, hem fet una subhasta benéfica amb els mobles que hem recollit en vendre diverses cases, hem canviat la nostra web, hem participat com a ponents en diversos esdeveniments de referència al sector, hem organitzat esmorzars en pisos i convidats a tots els nostres clients, hem maquillat i posat guapus diversos pisos, hem regalat llibres per Sant Jordi en un pis que just havíem venut…

I el millor de tot és que per l’any vinent tenim un munt d’idees més per continuar soprenent i consolidant-nos com la immobiliària més gamberra!

2 Comentarios

 • Maria
  2 anys ago

  Sou increïblement creatius!!! Amb què ens sorprendres l’any que ve?

  • Queta
   2 anys ago

   Gràcies!! Un munt de sorpreses per 2016 🙂

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php