Ariadna Campins, dit i fet!

Barcelona és una ciutat de casualitats, l’altre dia parlava amb una veu desconeguda per telèfon que va acabar resultant ser íntima amiga de la meva germana i ho comentàvem. Ella feia la reflexió que té una mida perfecte per presumir de ser cosmopolita però sense perdre l’encant de trobar coneguts a cada cantonada i vaig pensar que tenia tota la rao del món. Doncs així és com vam conèixer Espais Duals i l’Ariadna Campins. Les casualitats ens van creuar els camins i en trobar-nos vam veure clar que volíem que fos la nostra propera recepta d’èxit.

L’Ariadna és d’aquelles persones que diu que vol fer una volta al món i agafa i la fa, mentre els demés ens perdem en absurdes excuses. I a més va i ho recull tot plegat en aquest fantàstic blog del qual comparteix l’autoria l’altre 50% d’Espais Duals, l’Aleyda. És originària de Sant Gervasi i trasplantada al barri de la Ribera.

Es defineix a si mateixa com “autònoma per definició i enginyera d’edificació de professió”, una bona fòrmula, oi? i jo afegiria decidida i eficaç com a principals atributs. Estima el patrimoni arquitectònic de Barcelona i la seva forma de rendir-hi homenatge és dissenyar espais tenint-hi cura. Han desenvolupat una fòrmula de treball que anomenen “arquitectura de proximitat” i la seva manera de fer fresca i ingeniosa ens agrada molt. Aquest oncepte pretén involucrar a totes les persones que participen com a promotors d’una

obra en la mesura que ho vulguin, per fer-los partícips de tot el que es decideix i sobretot per poder donar-los allò que demanen. En sentireu a parlar d’aquest parell i sino, temps al temps!

Ens ha passat aquesta fantàstica recepta:

MUSCLOS AMB SALSA DOLÇA DE LLIMONA I ROMANÍ (PER 2 PERSONES)
Ingredients
10 minuts de caminada agradable fins el mercat
1 selecció de la millor oferta
½ kg de musclos (a poder ser de roca)
1 estona llarga de xerrada amb la peixatera
1 canvi de parada
2 llimones fresques
1 intercanvi de “bon dies” amb el veí
2 cullerades petites de sucre
2 branquetes del romaní que vas plantar al balcó

Preparació
Es netegen els musclos amb aigua. Si hi ha musclos que estiguin oberts, no els utilitzis. Un
cop nets es posen dins d’una olla sense aigua i al foc. Veuràs com comencen a deixar
anar l’aigua que tenen dins i com es van obrint poc a poc.
Mentre els musclos fan xup-xup amb la seva pròpia aigua, vas preparant la salsa. Per
fer-ho hauràs d’exprimir les llimones dins d’un recipient, vigilant que no hi caiguin els
pinyols. Tot seguit li afegeixes les dues cullerades de sucre i remenes perquè es dissolgui
bé amb el suc de llimona. Finalment li afegeixes les fulles de romaní, sense les
branques, i tornes a remenar. Ja tenim la salsa.
Un cop tots els musclos estan oberts, poden tardar entre 5 i 10 minuts, els treus de l’olla
amb una espàtula i els poses en un recipient fondo, amb closca. L’aigua que han
deixat anar no s’utilitza.
Finalment només et queda afegir la salsa al recipient dels musclos i llestos! És una
recepta fàcil i ràpida de fer.
El nostre truc
Com que gairebé tota la salsa de llimona queda al fons, utilitza la closca dels musclos
com si fos una cullera per barrejar el musclo amb la salsa.

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php