Al pot petit…

Les coses petites estan de moda, són pràctiques, es guarden a les butxaques, s’aparquen en qualsevol forat i al món som massa gent com per anar ocupant espai així perquè sí. Avui us presento un pis petit, petit de veritat, té 26 m2! Un espai apte per persones que s’organitzen l’espai pensant en allò que realment necessiten, el just in time que proposava Toyota, evitant els stocks.

La situació el fa especialment interessant per aquells que estan de pas a Barcelona, hi estudien, hi treballen un cert temps i volen estar a la vora d’on hi passen coses interessants. A tocar de l’Illa Diagonal, de cinemes, de restaurants de moda, d’univertitats, de centres de negocis, de grans corporacions, d’auditoris, d’hotels, d’hospitals, de parcs i zones verdes…

I si al vespre, després d’una jornada intensa, t’agrada anar a cremar adrenalina i generar endorfina, el passeig pels esportistes urbans per excel·lència, la Diagonal, és a pocs metres. El pis té de tot, una cuineta, un balcó tranquil, un pràctic bany amb plat de dutxa, armaris i una sala cambra amb molt encant. I el preu el fa una inversió molt interessant amb una rendibilitat del 5%.
El que deiem, al pot petit la bona confitura!

  • Pis de 26m2
  • Reformat
  • Balcó
  • Completament moblat
  • Preu 96.000€

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php