A Sant Gervasi, posem fil a l’agulla

Feia dies que tenia ganes de compartir el darrer descobriment que he fet a Sant Gervasi. Al Centre Cívic Casa Sagnier hi ha La Galería, un espai dedicat a retre homenatge al textil com a mitjà d’expressió. El projecte neix amb l’objectiu de reivindicar, donar visibilitat i posar al dia les tècniques tradicionals tèxtils. A més d’una Aula Oberta amb màquines de cosir súper “molonguis” a disposició de qui les vulgui fer servir, s’organitzen cursos de tots els nivells i técniques diferents, tallers i monogràfics, exposicions, activitats i excursions molt divertides.

Una iniciativa molt interessant és el Ropantic Show, un mercat d’intercanvi de roba usada que es celebra en el marc de la Festa del Comerç Just i La Banca Ètica del Districte de Sarrià-Sant Gervasi. La propera edició és el 23 de Novembre, t’hi animes?

Si t’interessa el món del tèxtil és un raconet que no et pots perdre!! Jo me n’he fet fanàtica!!

Interessant tenir en compte també, per als més petits de la família, els DiVeRdiVEndReS del Centre Cívic Casa Sagnier, una iniciativa amb propostes per gaudir de tardes de divendres divertides i enriquidores amb tallers, ludoteca i d’altres activitats.

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php