3 millores low cost per vendre bé

Hi ha aspectes que marquen l’actitud dels compradors d’una casa i que determinaran com seran les ofertes que passaran al propietari. És important que els coneguis per tal d’evitar petits errors que a curt termini et poden resultar cars. A més veuràs que es tracta d’una inversió mínima i que et sortirà molt rendible de forma que val la pena que prenguis nota.

PINTAR

Quan visitem una propietat amb un comprador hem d’aconseguir que s’hi senti còmode i que percebi que n’hem tingut cura. Fer una pintada a tota la casa ajuda a oferir un espai net i agradable. Blanqueja també les juntes de les rajoles de cuina i banys, donen un aspecte molt més polit. Amb una inversió que pot rondar els mil euros aconseguim crear aquesta sensació que es traduirà en forma d’ofertes més justes i en compradors més motivats.

DESPERSONALITZAR

Cal aconseguir que el comprador s’imagini com seria la seva vida a la casa que estem oferint i això serà molt més senzill si no hi ha tots els teus objectes personals, records i fotografies a la vista. Amaga dibuixos dels nens, fotos de la teva boda, llistes a la nevera… Volem que l’ambient sigui semblant al de les habitacions dels hotels, espais agradables i gens personals, per això tothom s’hi pot trobar bé.

AMBIENTADOR

Cuida les olors, els pisos tancats on no s’hi viu sovint pateixen el problema de les males olors i això evita que el comprador s’hi estigui a gust durant la visita. Si volem que aquest comprador s’imagini com seria la seva vida en aquest espai hem d’evitar de totes totes que el que tingui son ganes de sortir-ne pitant. Posa ambientadors, ventila, fes córrer l’aigua dels desaigües i si t’animes a posar algun gerro amb flors encara reforçaras aquesta sensació de frescor.

Si no saps per on començar i vols vendre BÉ la teva casa a Barcelona, fes-nos-ho saber i t’enviem per correu el nostre mapa del tresor amb totes les indicación perquè trobis el millor comprador pel teu pis! queta@keli.es

2 Comentarios

 • ANNA MARIA MORENO GODO
  2 anys ago

  ESTOY INTERESADA EN COMPRAR UN PISITO DE UNOS 50 METROS ? PODEIS AYUDARME. TENGO UN PRESUPUESTO DE UNOS 100.000 EUROS ES PARA ALQUILAR POSTERIORMENTE. GRACIAS

  • Ventura
   2 anys ago

   Hola Anna!
   Ahora mismo te envío un correo para saber exactamente lo que necesitas 🙂

Deja tu comentario

Deixa un comentari

css.php